Federatie van huwelijksleveranciers tevreden over maatregelen coronavirus na overlegcomité van 22 december 2022

De Federatie van Huwelijksleveranciers is blij met de beslissing van het Overlegcomité om enkel de huidige maatregelen voor huwelijksfeesten te behouden. Dat zegt woordvoerster Isabelle Ghosez van de federatie.

Huwelijksfeesten kunnen gewoon blijven doorgaan onder de huidige maatregelen. Dat heeft het Overlegcomité beslist, en daar zijn de huwelijksleveranciers blij mee. “Het is belangrijk dat de trouwfeesten in januari kunnen doorgaan, omdat dat grotendeels uitgestelde trouwfeesten zijn. Mensen zijn het beu om hun feest uit te stellen dus daar zijn we zeker blij mee. De ministers hebben zeker goed geluisterd naar onze zorgen”, aldus Ghosez. 

Ook op lange termijn is de beslissing een goede zaak voor leveranciers. “Voor onze leveranciers is het goed dat er wat zekerheid is. Daardoor kunnen er ook contracten afgesloten worden voor huwelijken in de toekomst en naar de zomer toe. Anders zouden koppels geen plannen meer maken om een huwelijk te organiseren.”

Eerder verschenen artikels:

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en updaten jullie meteen van zodra er opnieuw nieuws is.

Wie vragen heeft over coronamaatregelen in België kan terecht op de website info-coronavirus.be of het nummer 0800-14.689. Bij Tele-Onthaal kan u terecht voor een luisterend oor op het telefoonnummer 106, of via chat op tele-onthaal.be. Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102,of via chat op awel.be.

Bron: VRT News

Photo credit: Andrea Grzicic

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.