About me

SANDRA, THAT’S ME…

Wedding addict, reporter and yes,… blonde!

Hallo!
Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan The Blonde Wedding Reporter. Ik ben Sandra, en toen ik zelf ging trouwen kwam ik- naar mijn zin-, te weinig inspiratie over bruidsjurken en glamoureuze avondjurken tegen. Ik was niet zomaar op zoek naar witte jurken om in te trouwen. Ik wilde fashion spotten in bruidsmode. Wanneer ik de traditionele media doorbladerde, voelde het telkens alsof ik dezelfde trouwjurken van dezelfde merken zag opduiken. Met The Blonde Wedding Reporter kijken we over onze landsgrenzen heen en worden we ook door buitenlandse merken zoals Maggie Sottero als referentiepunt gespot.

Sandra Di Marcantonio - The Blonde Wedding Reporter (About me)

Het idee voor The Blonde Wedding Reporter is dan ook heel eenvoudig: ik neem jullie mee naar de catwalk, de backstage, de front row van de mooiste bruidshuizen ter wereld. Ik neem je mee op sleeptouw tijdens de beroemde Fashion Weeks van Parijs, Milaan, New York, Londen en Barcelona. Hoe en wanneer deze blog precies tot stand kwam, lees je in dit interview met Flair.

Verder kan je op The Blonde Wedding Reporter ook terecht voor trouwinspiratie, nuttige tips & tricks bij het plannen van je huwelijk en echte trouwverhalen van bruidsparen in binnen-en buitenland.

Breng zeker ook bezoekje aan onze Engelstalige homepage en ontdek hoe je met ons de perfecte huwelijkslocatie in Italië boekt. Stay tuned want we maken binnenkort bekend welke andere bestemming toegevoegd wordt aan ons portfolio. <3

Tot slot kan je mij ook boeken als ceremoniespreker om jullie huwelijksceremonie in goede banen te leiden en aan elkaar te spreken. Ik schrijf voor jullie een persoonlijke ceremonie die helemaal om jullie relatie en persoonlijkheid draait en die voor al jullie gasten onvergetelijk zal zijn. Ben je eerder op zoek naar iemand die de pen voor je vasthoudt bij het uitschrijven van je persoonlijke huwelijksgelofte? Ik help je met plezier.

Neem gerust contact op met me en weet dan dat jouw berichtje van harte welkom is.

Liefs,

Sandra