SANDRA, THAT’S ME…

Wedding addict, reporter and yes,… blonde!

Hallo!
Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan The Blonde Wedding Reporter. Ik ben Sandra, en toen ik zelf ging trouwen kwam ik- naar mijn zin-, te weinig inspiratie over bruidsjurken en glamoureuze avondjurken tegen. Ik was niet zomaar op zoek naar witte jurken om in te trouwen. Ik wilde fashion spotten in bruidsmode. Wanneer ik de traditionele media doorbladerde, voelde het telkens alsof ik dezelfde trouwjurken van dezelfde merken zag opduiken. Met The Blonde Wedding Reporter kijken we over onze landsgrenzen heen en worden we ook door buitenlandse merken zoals Maggie Sottero of door het Franse couturehuis Julien Fournié als referentiepunt gespot.

Sandra Di Marcantonio - The Blonde Wedding Reporter (About me)

Het idee voor The Blonde Wedding Reporter is dan ook heel eenvoudig: ik neem jullie mee naar de catwalk, de backstage, de front row van de mooiste bruidshuizen ter wereld. Ik neem je mee op sleeptouw tijdens de beroemde Fashion Weeks van Parijs, Milaan, New York, Londen en Barcelona. Ik hoop dat jullie meegenieten van al het moois dat ik op mijn weg tegenkom. Het was niet eenvoudig een voet tussen de deur in de modewereld te krijgen, maar de aanhouder wint. Ik kan me geen leven zonder bruidsmode, trouwers of wedding tips voorstellen. Ben je benieuwd hoe het voor mij allemaal begon en wanneer deze blog precies tot stand kwam? Klik dan door naar mijn verhaal, dat je kan lezen in dit interview met Flair.

Verder kan je op The Blonde Wedding Reporter ook terecht voor trouwinspiratie, nuttige tips & tricks bij het plannen van je huwelijk en echte trouwverhalen van bruidsparen in binnen-en buitenland.

Breng zeker ook bezoekje aan onze Engelstalige homepage en ontdek hoe je met ons de perfecte huwelijkslocatie in Italië boekt.

Tot slot kan je mij ook boeken als ceremoniespreker om jullie huwelijksceremonie in goede banen te leiden en aan elkaar te spreken. Ik schrijf voor jullie een persoonlijke ceremonie die helemaal om jullie relatie en persoonlijkheid draait en die voor al jullie gasten onvergetelijk zal zijn. Ben je eerder op zoek naar iemand die de pen voor je vasthoudt bij het uitschrijven van je persoonlijke huwelijksgelofte? Ik help je met plezier.

Neem gerust contact op met me en weet dan dat jouw berichtje van harte welkom is.

Liefs,

Sandra