About me

SANDRA, THAT’S ME…

Wedding addict, reporter and yes,… blonde!

Hallo!
Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan The Blonde Wedding Reporter. Ik ben Sandra, en toen ik zelf ging trouwen kwam ik- naar mijn zin-, te weinig plaatjes van bruidsjurken en glamoureuze avondjurken tegen. Ik was niet zomaar op zoek naar witte jurken om in te trouwen. Ik wilde fashion spotten in bruidsmode. Wanneer ik de traditionele media doorbladerde, voelde het telkens alsof ik dezelfde trouwjurken van dezelfde merken zag opduiken.

Sandra Di Marcantonio - The Blonde Wedding Reporter (About me)

Het idee voor The Blonde Wedding Reporter is dan ook heel eenvoudig: ik neem jullie mee naar de catwalk, de backstage, de front row van de mooiste bruidshuizen ter wereld. Ik neem je mee op sleeptouw tijdens de beroemde Fashion Weeks van Parijs, Milaan, New York, Londen en Barcelona.

Verder kan je op The Blonde Wedding Reporter ook terecht voor trouwinspiratie, nuttige tips & tricks, gepersonaliseerde wedding elopements en echte trouwverhalen van bruidsparen in binnen-en buitenland.

Breng zeker ook bezoekje aan onze Engelstalige homepage en ontdek hoe je met ons de perfecte huwelijkslocatie in Italië boekt. Stay tuned want we maken binnenkort bekend welke andere bestemming toegevoegd wordt aan ons portfolio. <3

Tot slot kan je mij ook boeken voor een elopement service of om jullie huwelijksceremonie in goede banen te leiden en aan elkaar te spreken. Ik schrijf voor jullie een persoonlijke ceremonie die helemaal om jullie liefde en persoonlijkheid draait en dievoor al jullie gasten onvergetelijk zal zijn.

Neem dus gerust contact op met me en weet dan dat jouw berichtje van harte welkom is.

Liefs,

Sandra