Must-have: Je hebt al een trouwjurk van Vera Wang voor Pronovias vanaf 1500 Euro!

Heerlijk nieuws voor de fashionista’s onder ons. Volg jij de modetrends op de voet en zou je graag in een echte designerjurk trouwen? Guess what, je kan vanaf nu- aan een betaalbaar prijskaartje trouwen-, in een trouwjurk van Vera Wang. Vera wie?! Je moet de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben als je Vera Wang (nog) niet kent. Niet alleen worden haar trouwjurken erg gesmaakt bij de rich and famous, ze doken ook regelmatig op in films zoals Bride Wars, Sex And The City, … .

Vera Wang Bride: een designertrouwjurk voor elke bruid

De iconische designer Vera Wang bundelt de krachten met internationaal marktleider Pronovias. Samen lanceren ze een nieuw merk Vera Wang Bride en wij kunnen uiteraard niet wachten om alle trouwjurken met jullie te delen. Hieronder tonen we je alvast in preview een aantal beelden en sketches van de- nu al(!)- spraakmakende collectie.

De Vera Wang Bride-collectie zal bestaan uit Vera’s favoriete designs en mikt op een breder publiek, vandaar ook de makkelijker te veroorloven kostprijs, maar dat wil niet zeggen dat er ingeboet zal worden op het gebruik van de mooiste stoffen of op het fijne handwerk waarvoor Vera Wang bekend staat.

In de trouwjurken zullen bruidjes onmiskenbaar de hand van Vera Wang herkennen. Dat was trouwens ook een voorwaarde van de topontwerpster. De kostprijs van de jurk is misschien lager dan een traditionele Vera Wang, maar haar typische technieken zijn in elk silhouet terug te vinden.

“Het was mijn intentie om ervoor te zorgen dat elke jurk onmiddellijk als een Vera Wang herkend kon worden. Ik wilde uiteraard meer bruiden bereiken, zolang ik hiervoor maar niet moest inleveren op mijn creativiteit.”

Bruidsstyliste van de celebrities

The rich and famous hebben door de jaren heen de deur platgelopen bij de New Yorkse ontwerpster. Trouwen in een Vera Wang-trouwjurk geldt dan ook als het absolute toppunt van stijl, fashion en modebewustzijn. Alicia Keys, Victoria Beckham, Mariah Carey, Kim Kardashian en Ivanka Trump trouwden allemaal in een van haar designerjurken. Voor het destination wedding in Italië van Chrissy Teigen met John Legend, ontwierp Vera niet een, maar maar liefst drie custom trouwjurken voor de bruid. De bruid blies haar huwelijksgasten omver met haar verschijning.

Zou jij een destination wedding in Italië ook wel zien zitten, maar weet je niet hoe je begint aan de planning ervan? The Blonde Wedding Reporter snelt je graag ter hulp. Klik op deze link en ontdek onze services voor jouw destination huwelijk.

Vera Wang poseert met Amandine Ohayon, CEO van Pronovias.

“De Pronovias Group is een van de meest gerespecteerde and succesvolle bruidsmodehuizen ter wereld, die bovendien een breed internationaal publiek aanspreekt.”, aldus Vera Wang. “De belangrijkste gemeenschappelijke deler die we ontdekt hebben, is dat we samen een fantastisch product willen creëren. Product is king! Dat is waar het allemaal mee begint. Pronovias Group deelt en begrijpt deze visie als geen ander.”

De collectie zal uit 60 trouwjurken en 60 elegante feestjurken bestaan en hangt vanaf oktober 2021 in de bruidsboetieks.

Wil jij graag meer te weten komen over de nieuwe bruidscollectie van Vera Wang Bride? Onze reporter Sandra had de kans om Vera Wang tijdens de internationale persvoorstelling een spervuur aan vragen voor te leggen. Het interview lees je aanstaande maandag op onze blog.

PS: Dit is de derde, uitzonderlijke samenwerking die Pronovias Group dit jaar al aankondigt. Klik hier om meer te weten te komen over de samenwerking met Marchesa.

Ook aan de bruidegom blijft niet in de kou staan. Pronovias zal zich dit jaar voor het eerst aan een mannenlijn voor de bruidegom en zijn suite wagen. De samenwerking met Italiaans couturier, Carlo Pignatelli werd eerder dit jaar met de wereld gedeeld. De aankondiging van die collectie lees je hier terug.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.