Dé vraag is gesteld, de ring zit om je vinger en je hebt vlinders in je buik. Je bent officieel verloofd! Maar wat nu gedaan? Met zoveel to do’s in het verschiet en zoveel details die je niet uit het oog mag verliezen, lijkt het plannen van een bruiloft een hels karwei. Met deze wedding checklist helpen we je alvast op weg. Als je jezelf voldoende tijd geeft om de taken maand per maand te plannen en braafjes een checklist en een tijdlijn volgt, wordt het werk leuker en minder stressvol.

Meer nog, door de planning maand per maand op te splitsen, verdeel je alles in hapklare stukjes en zal het veel minder overweldigend aanvoelen. De ideale verlovingstijd duurt zo’n 12 tot 14 maanden en heeft het voordeel dat bruidsparen hun leveranciers naar keuze kunnen boeken en niet hoeven uit te wijken naar een plan B. Aan de slag nu met de ultieme wedding checklist.

Wacht niet langer en kies NU je bruidsjurk!

 Misschien weet je precies wat je wil of heb je er net geen idee van-wat ook OK is-. In elk geval raad ik je aan om de serie artikels Op zoek naar je droomjurk op deze blog te lezen. Die staan boordevol tips & tricks. Omdat de leveringstijd van buitenlandse jurken nogal kan aandikken, maak je nu best een definitieve keuze. Stop nu ook met het bekijken van andere jurken op sociale media. Je wil toch niet dat de twijfel toeslaat? Wees tevreden met je keuze.

Lees zeker het artikel: 10 tekenen dat jij je bruidsjurk gevonden hebt.

Save the date!

Photo by Zazzle

Laat iedereen weten dat jullie in het huwelijksbootje zullen stappen. Onthou wel deze gouden regel: wie een ‘save the date’ krijgt, nodig je ook uit voor de bruiloft zelf. Over huwelijksuitnodigingen gesproken: via deze link kom je er vanzelf bij terecht.

De wedding checklist van volgende maand vind je hier.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.