Bruidscollectie LolaLiza en Flair: With Love 2.0.

Vorig jaar brachten Belgische moderetailer LolaLiza en magazine Flair samen een bruidscollectie uit. Cupido schoot meteen raak, want de samenwerking werd een succes. Dat vieren de partners nu met een tweede collectie voor bruiden, bruidsmeisjes en -gasten. De betaalbare jurken, jumpsuits en broekpakken bewijzen opnieuw dat er voor elk budget een droombruiloft mogelijk is. De collectie is vanaf 14 maart 2023 verkrijgbaar in een selectie van LolaLiza-winkels, maar kan ook online gekocht worden.

Een blonde bruid draagt een witte, halflange trouwjurk uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair met halternek en kant en draagt een boeket met droogbloemen.

Met de bruidscollectie hernieuwen LolaLiza en Flair hun geloften

Vorig jaar zagen LolaLiza en Flair een droom die beide merken al lange tijd koesterden in vervulling gaan, met de lancering van de eerste Belgische, budgetvriendelijke bruidscollectie. LolaLiza en Flair bleken een match made in heaven te zijn.

Een blonde bruid draagt een witte, halflange trouwjurk uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair met halternek en kant en loopt hand in hand met haar bruidsmeisjes.

Het sprak dan ook voor zich dat de twee hun liefde voor elkaar opnieuw wilden uitspreken. De twee Belgische merken staken de koppen weer bij elkaar en stellen nu met trots hun tweede collectie voor.

Een blonde bruid draagt een wit broekpak uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair bestaande uit een gilet en wijde lange broek en draagt een boeket met droogbloemen.

Zowel LolaLiza als Flair wil er zijn voor Belgische vrouwen op alle momenten in het leven. Met deze collectie willen ze ervoor zorgen dat elke vrouw zorgenloos kan schitteren op een van de belangrijkste dagen van haar leven, of ze die nu viert met een intieme huwelijksceremonie, een uitbundig trouwfeest, of een elopement wedding in het buitenland.

Een blonde bruid draagt een wit broekpak uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair bestaande uit een gilet en wijde lange broek en een blazer.

Bruidscollectie LolaLiza en Flair voor bruiden in alle stijlen en maten

De With Love 2.0.-collectie bestaat uit zes silhouetten voor bruiden. Van een zijdezachte jumpsuit met romantisch rugdecolleté, een driedelig maatpak met hoog rock-‘n-roll-gehalte tot een übervrouwelijke jurk in kant met halternek en een dromerige jurk uit zijde.

Een blonde bruid draagt een witte jumpsuit uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair met een rugdécollete met kant en draagt een boeket met droogbloemen.
Bruidscollectie LolaLiza en Flair

Voor bruidsmeisjes en voor huwelijksgasten ontwierpen Flair en LolaLiza zes stuks, van een feestelijk jumpsuit, tot een zalmroze maxijurk en vrolijk bloemenjurkje. Net als voor de vorige collectie, werkt LolaLiza ook ditmaal met hoogwaardige materialen, en dat aan een betaalbare prijs.

Een blonde bruid draagt een witte lange  trouwjurk met kapmouwtjes uit de bruidscollectie LolaLiza en Flair  en draagt een boeket met droogbloemen.
Bruidscollectie LolaLiza en Flair

Praktische informatie

De collectie bruidsjurken ligt in de rekken bij LolaLiza op 14 maart 2023, gelijktijdig met de trouweditie van Flair.

De prijzen van de trouwjurkjes variëren tussen 69,99 euro en 159,99 euro. De stukken zijn verkrijgbaar van maat 34 tot en met maat 48.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.