The other white dress by Madeline Gardner for Morilee

Bruiden die de bruidsjurk van hun dromen nog een jaartje moeten geheim houden? Je vindt ze jammer genoeg overal ter wereld en het merendeel houdt er zowat dezelfde mening op na wanneer het over hun bruidsjurk gaat. De droomjurk, die willen ze bewaren voor de grote, traditionele bruiloft in het bijzijn van familie en vrienden, maar toch is er het afgelopen jaar- ondanks de coronapandemie-, toch behoorlijk wat getrouwd en hielden veel koppels een micro-huwelijk. Voor die gelegenheid zochten bruiden naar bruidsjurk nummer 2.

Een bruidsjurk die old Hollywood glamour is, maar toch ook perfect draagbaar na de bruiloft.

Micro-huwelijken zijn de toekomst

De grote huwelijksfeesten hebben plaats geruimd voor intieme micro-huwelijken. Eerder dit jaar lanceerde bruidsmodehuis Morilee speciaal daarvoor een collectie voor bruiden die op zoek zijn naar hun tweede jurk. De collectie kreeg de toepasselijke naam ‘The Other White Dress’ mee. Morilee staat erom bekend om extravagante bruidsjurken te ontwerpen. Met deze collectie werd het roer enigszins omgegooid en ruimde de kraaltjes, kantwerk en tierlantijntjes plaats voor minimalistische en klassieke silhouetten, die passen bij het karakter van een kleine en intieme ceremonie.

Een klassieke jurk met een sensuele touch door de hoge beensplit.

Bruidsjurk #2 gezocht en gevonden

Of je nu enkel trouwt voor het stadhuis, een kleine, kerkelijke ceremonie houdt, trouwt in je achtertuin of een wedding elopement plant, in deze jurken van Morilee voel je je toch de bruid. Op de redactie zijn we van mening dat ze zelfs een perfecte keuze voor een ‘gewone’ huwelijksdag zijn. De eenvoudige silhouetten verrijk je dan met een aantal accessoires of eyecatchers zoals een riempje, een romantische sluier of een top.

Pssst… ben je op zoek naar een planner voor je wedding elopement? Stuur ons dan gerust een mailtje en lees alvast meer over onze services via deze link.

Hieronder delen we graag nog een paar van onze favoriete silhouetten met je:

De perfecte jurk voor een korte stop op het stadhuis:

Een voorbeeld van hoe je een eenvoudige bruidsjurk net dat tikkeltje meer geeft dankzij een slim gedrapeerde stola:

De rugpartij blijft ook dit seizoen dé eyecatcher:

Jumpsuits voor bruiden die op zoek zijn naar ‘iets anders’:

En jij… zou jij een andere bruidsjurk zoeken voor je micro-huwelijk?

Ben jij nog op zoek naar tips om je huwelijk coronaproof te organiseren? Klik dan op deze link!

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.