De intieme trouwfoto’s van Ariana Grande zijn een hart onder de ruim voor andere bruidsparen die op dit moment hun huwelijk noodgedwongen thuis plannen. Geen groots opgezet spektakel, geen uitbundig dansfeest, maar veel sereniteit en liefde, dat waren de trefwoorden van het huwelijk van de popprinses en haar nieuwbakken echtgenoot. Het was een mooie zaterdag in Montecito, California toen Ariana Grande bij haar thuis en omringd door een select clubje vrienden en familie haar jawoord gaf aan huizenmakelaar Dalton Gomez. Wij laten je meesnoepen van de hoogtepunten van die dag.

Photo credit: De intieme trouwfoto’s zijn van de hand van fotograaf Stefan Kohli.

De huwelijksceremonie

De ceremonie was een intieme aangelegenheid. Het bruidspaar had slechts een twintigtal vrienden en familieleden uitgenodigd om erbij te zijn. Het liefdesverhaal van Ariana en Dalton- dat begon in januari 2020-, stond centraal. Hun relatie nam een waanzinnige vlucht en werd bekroond met een verlovingsring in december van datzelfde jaar, zo vernamen de huwelijksgasten.

Beide ouders van de popster liepen met haar door het gangpad terwijl bruidegom Dalton op zijn bruid wachtte. Ongetwijfeld een van de meest emotionele momenten van de dag voor de ouders. Voor ons mag het misschien vreemd lijken dat de moeder van de bruid haar dochter mee weggeeft, maar zo uitzonderlijk is dat niet voor de latino gemeenschap in de VS. Trouwens, had Ariana ons zelf niet getipt in haar song ‘Thank U, Next’? Daarin zingt ze letterlijk:One day I’ll walk down the aisle. Holding hands with my mama.Zo geschiedde.

Photo credit: De intieme trouwfoto’s zijn van de hand van fotograaf Stefan Kohli.

De ceremonie was sober maar elegant aangekleed met bloemen die aan het plafond vastgemaakt waren en letterlijk boven de hoofden van het bruidspaar bengelden terwijl zij hun huwelijksgeloften uitspraken. De intieme trouwfoto’s van Ariana Grande die nu vrijgegeven zijn, gunnen ons meteen een blik in haar woonst. De zangeres zou bijzonder gehecht zijn aan haar huisje-boompje-tuintje.

De bruidsjurk

Ariana liet zich heel goed omringen bij de samenstelling van haar bridal outfit. Niemand minder dan topontwerpster Vera Wang nam zij onder de arm om haar jurk te ontwerpen en styliste Mimi Cuttrell shopte voor accessoires.

Er doen verhalen de ronde dat Ariana Grande en Vera Wang tijdens een feestje op het wereldberoemde Met Gala in New York een pact sloten: Vera beloofde Ariana dat ze-wanneer de tijd ervoor rijp zou zijn-, haar bruidsjurk zou ontwerpen… en kijk, ze hield woord.

Photo credit: De intieme trouwfoto’s zijn van de hand van fotograaf Stefan Kohli.

Trouwens, jij kan binnenkort ook in een bruidsjurk van Vera Wang trouwen. In september 2021 brengt ze namelijk een betaalbare collectie in samenwerking met Pronovias uit. Alle details en de eerste sfeerbeelden van die collectie lees je in dit artikel.

Het eindresultaat is een gebroken witte, empiretaille jurk in zijde charmeuse. Ze heeft een sweetheart neckline, die veel weg heeft van een korset of een bh. Dat wordt trouwens een megatrend de komende jaren en kondigden we hier op The Blonde Wedding Reporter al aan in april van dit jaar bij de presentatie van de bruidscollecties van 2022 tijdens Bridal Fashion Week in New York.

Photo credit: De intieme trouwfoto’s zijn van de hand van fotograaf Stefan Kohli.

Benieuwd naar de andere trends die furore zullen maken? Lees verder via deze link.

De bruidsjurk had eveneens een diep rugdecolleté waarbij het bh-bandje bewust zichtbaar gelaten was.

Photo credit: De intieme trouwfoto’s zijn van de hand van fotograaf Stefan Kohli.

En de sluier? Audrey Hepburn copy-cat!

De bruid droeg een schouderlange sluier met een klein, satijnen strikje aan de aanzet. De look deed heel erg denken aan de beroemde bruidslook van Jo Stockton, vertolkt door Audrey Hepburn in de film Funny Face.

Audrey Hepburn als bruid in de film Funny Face.

Bruidskapsel en make-up

De bruid droeg een half opgestoken kapsel met zachte krullen. De make-up was zo natuurlijk mogelijk gehouden en de nadruk lag op gesculpeerde wenkbrauwen en een feilloos getrokken winged liner.

Uplugged ceremony versus social media record

De ceremonie mag dan wel thuis en in intieme kring gehouden zijn, het moment dat Ariana Grande haar eerste huwelijksfoto postte, barstte Instagram bijna uit haar voegen. De bruid vestigde een nieuw Instagramrecord door in een mum van tijd 10, 000,000 likes te halen. Ze had ons dan ook een paar dagen in spanning gehouden door het huwelijk al eerder te hebben aangekondigd en ons smachtend op de eerste kiekjes te hebben laten wachten. In elk geval, we vonden het wachten op de superromantische en intieme trouwfoto’s van Ariana Grande en Dalton Gomez meer dan waard.

https://www.instagram.com/p/CPV4KYBFTHX/

The wedding team

Fotograaf: Stefan Kohli

Bruidsjurk: Vera Wang

Bruidsschoenen: Giuseppe Zanotti

Stylisr: Mimi Cuttrell

Make-Up: Ash K Holm

Haar: Josh Liu

Pak bruidegom: Tom Ford

Plan jij dit jaar ook een huwelijk @home? We zijn benieuwd naar hoe jij dit aanpakt. Laat gerust een reactie in de comments beneden.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.