Ik wilde dezelfde familienaam als Eric en de kinderen dragen

Toen Nathalie bij Eric in de straat kwam wonen, dachten ze beiden van elkaar: “Nou die is leuk!” 😊 Een eerste date kon dus niet lang uitblijven. Cupido schoot onmiddellijk zijn pijlen af en de twee werden als snel een stel.

Het is gemakkelijk om iemand te leren kennen wanneer hij/ zij vlakbij woont. Nathalie en Eric voelden dat het goed was en besloten al snel dat ze graag samen onder één dak wilden wonen.  En toen zou er getrouwd worden, maar niemand kon de coronacrisis voorspellen. Een interview over coronaproof trouwen met bruid Nathalie…

The Blonde Wedding Reporter: Heeft Eric het huwelijksaanzoek gedaan? En heeft hij dit op een speciale manier gedaan?   

Nathalie: Jazeker. Elk jaar doen we wel iets speciaal om te vieren dat we in juli een koppel werden. In 2019 wilde Eric dit vieren met een romantisch uitje. Hij nam me mee op weekend naar Venetië. Eenmaal aangekomen, besloten we om een tochtje op het water te maken. Ik had geen flauw vermoeden van wat er zou kunnen gebeuren, maar voor ik het wist ging Eric in het wankele gondelbootje op z’n knieën!!! Natuurlijk zei ik volmondig ‘ja’! 😊

TBWR: Hoe verliep de zoektocht naar de bruidsjurk en wat is het uiteindelijk geworden?   

Nathalie: Ik spotte via Facebook een bruidswinkel waarvan ik dacht dat mijn droomjurk daar zou hangen. We trokken er dus vol goede moed heen en ik ben daar meteen in mijn opzet geslaagd. Het is een hele mooie strapless jurk geworden. Precies waar ik als klein meisje van droomde.

TBWR: Had jullie huwelijk een bepaald thema?   

Nathalie: Het feest zelf had niet echt een thema, maar we hebben wel alle vrouwelijke gasten gevraagd om in zachtroze gekleed te gaan. De dresscode voor de dames noemden we Dusty Rosé. Ik wilde voor ons huwelijk een romantische sfeer creëren met veel bloemen en een mooie backdrop in het groen.

TBWR: Waarom was het voor jullie belangrijk om te trouwen?   

Nathalie: Het geeft volgens mij een extra waarde en bevestiging aan je relatie om elkaar officieel als man en vrouw te kiezen. Ik vond het ook heel bijzonder om dezelfde naam te hebben als Eric en de kinderen. En zoals ik al zei, ik wilde al vanaf klein meisje zo’n mooie jurk aan. Dus die kans ging ik niet voorbij laten gaan. 😊

TBWR: Waarom hebben jullie besloten om jullie huwelijk alsnog te laten doorgaan tijdens een globale pandemie?  

Nathalie: De planning van onze bruiloft heeft een poosje geduurd. Je kijkt dus heel lang naar die bepaalde dag uit. Wat uiteindelijk de doorslag gegeven heeft, is het feit dat je niet weet hoe de situatie zal evolueren. Volgend jaar kan nog steeds alles onzeker zijn… We hadden bovendien ook veel geluk dat er vanaf 1 juli meer gasten op bruiloften mochten aanwezig zijn. Op die manier konden wij er met onze familie en vrienden toch nog een mooie dag van maken.

TBWR: Heeft de coronacrisis veel problemen met zich meegebracht in aanloop naar jullie huwelijksdag?   

Nathalie: Vooral de onwetendheid bracht veel stress en teleurstellingen met zich mee. Kon onze bruiloft wel doorgaan? Zo ja, met hoeveel aanwezige gasten? Zou het feest kunnen doorgaan? Kortom, er spookten ontzettend veel vragen door ons hoofd en die onzekerheid was wel moeilijk. Uiteindelijk is alles goed gekomen. We hebben wel ons avondfeest verplaatst, maar verder was alles hetzelfde zoals oorspronkelijk gepland.

TBWR: Als je alles opnieuw zou kunnen doen, zou je dan opnieuw trouwen of zou je jullie huwelijk liever uitstellen naar latere datum?  

Nathalie: We zouden zonder twijfel hetzelfde doen. Onze trouwdag was uiteindelijk een geweldige dag! We beseften door de omstandigheden, meer dan ooit hoe belangrijk het is om met je dierbaren samen de liefde te vieren.

TBWR: Welke gouden raad hebben jullie voor bruidsparen die op dit moment nog moeten trouwen of die twijfelen of ze niet beter zouden uitstellen?  

Nathalie: Ik zou zeggen: doe het gewoon! Je wil je allerliefste en dichtste familie en vrienden erbij en toegegeven, met een kleiner groepje vieren maakt alles extra bijzonder.

The Blonde Wedding Reporter wenst Nathalie en Eric bijzonder veel geluk en liefde toe.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.