Stijlvol naar het altaar

De tijd van bloedrode lopers in het gangpad naar het altaar, ligt hopelijk voorgoed achter ons. Geef toe, niets vloekt meer dan een witte jurk op een rode loper. Voor veel bruidsparen is de aankomst van de bruid in de kerk of op de ceremonieplek een van de meest magische van de dag. We zijn dan ook heel blij om vast te stellen dat bruidsparen hier kosten noch moeite op besparen. Het brengt uiteraard ook veel voordelen met zich mee om de ceremonie naar jullie smaak in te kleden. Niet alleen levert het prachtige plaatjes op van jullie jawoord en de uitwisseling van de ringen, maar het is ook nog een prachtige setting om nadien met vrienden en familie foto’s te trekken. We sommen voor jou de vijf populairste stijlen op die op dit moment de bruidswereld veroveren.

Magische huwelijksceremonies: pampas mania

Je kan er op Pinterest niet naast kijken: de enorme populariteit van themahuwelijken waarin pampasgras verwerkt worden. Niet alleen is het gebruik van deze plant duurzamer en (iets) goedkoper, het vult een ruimte ook heel mooi op. En als er een klein zuchtje wind staat, dan ruist het zo mooi mee, wat het geheel een heel levendige en organische look & feel geeft. Wist je trouwens dat grassen ook heel populair zijn in bruidsboeketten. Wij vonden trouwens een leuk adresje voor de aankoop van pampasgrassen.

magische huwelijksceremonies met pampasgras

Magische huwelijksceremonies: Classic white

De kleur wit staat symbool voor een nieuw begin en wordt altijd geassocieerd met een huwelijk. Het voordeel van een witte setting is dat het geheel er onmiddellijk heel exclusief en chic uitziet. Bovendien is wit altijd trendy en zal je wanneer je over twintig jaar naar je huwelijksfoto’s terugkijkt niet het gevoel hebben dat het er gedateerd uitziet. Ook handig: wit kan perfect voor een zomerhuwelijk maar ook voor een winters sprookjeshuwelijk. DIY? Bestel online een witte loper en huur witte of transparante stoelen voor een classic white look.

Magische huwelijksceremonies: trouwen in het bos

Een ideale setting voor natuurliefhebbers en avontuurlijke trouwers voor wie het allemaal iets rustieker mag zijn. Een huwelijk in het bos is in deze vreemde tijden een kwinkslag naar hoe belangrijk ons lichamelijk en geestelijk welzijn wel is. Vaak heb je geen indrukkende decoratie nodig om toch die magische setting te bekomen. Laat de bomen, het licht, de wind en de fluitende vogels het werk doen. Wees lief voor de natuur en schakel hulp in om na de huwelijksplechtigheid alles netjes op te ruimen.

Magische huwelijksceremonies: op een vliegend tapijt

Of je nu een outdoor of indoor huwelijk plant, deze tapijtentrend heeft ontzettend veel voordelen. Het geeft je niet alleen een instant bohemien gevoel, het is op de koop toe misschien wel het minst prijzige alternatief. Op zoek naar tapijten? Een bezoekje aan de kringloopwinkels in de buurt leveren al snel een grote vangst op. En als het regent, dan is het een fluitje van een cent om alles snel naar binnen te verhuizen. Leg de verschillende kleuren tapijten nonchalant over elkaar en voorzie eventueel een aantal grote vazen of bloempotten. Geef je liever geen geld uit aan planten en bloemen? Een macramé backdrop of een comfy zetel aan het einde van het gangpad geeft de setting een aangeklede indruk.

Magische huwelijksceremonies: poëzie

Is er een mooie tekst die de liefde tussen jullie tweetjes perfect beschrijft of ben je een romanticus en kan je je liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken steken? Dan is het gedichtenpad op jullie lijf geschreven. De platen met verzen maak je gemakkelijk zelf op een luie zondag. Tip: voorzie elk vers in tweevoud, zodat het gangpad symetrisch in evenwicht oogt.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.