Hallo allemaal! Vandaag deel ik het romantische boshuwelijk van Cynthia en Sanong, een Belgisch stel dat elkaar heel toevallig voor het eerst leerde kennen in de auto van een gezamelijke vriendin. Telefoonnummers werden uitgewisseld, berichtjes heen en weer gestuurd en na een aantal dates was het zeker: Cynthia en Sanong waren smoorverliefd op elkaar! Na het aanzoek op een van de mooiste plekken van Calpe in Spanje, besloten ze hun droombruiloft dicht in de buurt van hun woonplaats te organiseren.

Cynthia en Sanong wonen in het groene Limburg en houden er een actieve en sportieve levensstijl op na. Samen met hun trouwe viervoeter Rayka maken ze lange wandeltochten in de mooie Limburgse natuur. Tijdens de zoektocht naar een feestzaal voor hun trouwfeest, brachten ze een bezoekje aan Cachecour in Houthalen- Helchteren. Ze vielen meteen voor het kleine bos dat bij deze feestlocatie hoort en als ceremonieruimte gebruikt wordt. Voor Cynthia en Sanong was dit de perfecte locatie om hun romantische boshuwelijk te laten plaatsvinden.

Het is niet erg gebruikelijk dat een bruidspaar vanaf het begin weet wat ze willen qua ontwerp en kleuren, maar voor Sanong en Cynthia gold dat wel: ze wilden een bruiloft in een rustieke-romantische sfeer met een kleurenpalet van roze en fuchsia gecombineerd met donkergroen. De bruid koos voor een handgebonden, romantisch boeket in roze tinten gecombineerd met lila en fuchsia. De ceremonieruimte werd in overleg met de feestzaal ingericht met boomstammen, een rotan bankje voor het bruidspaar en een bloemenboog met gedroogde bloemen in dezelfde tinten als het bruidsboeket.

Voor hun huwelijksceremonie kozen ze mij als hun ceremoniespreker en samen hebben we een ceremonie geschreven waarbij we veel belang hechtten aan de speeches van vrienden en familie, getuigen en bruidsmeisjes. De bijdrage die iedereen ontroerde, was die van Rayka die trots de ringen van haar baasjes bracht.

Aan het einde van de huwelijksceremonie vormden de huwelijksgasten een lange erehaag en werden er sterretjes aangestoken om de uittrede van het bruidspaar extra romantisch te maken. Op de tonen van Happy van Pharell Williams, live op de gitaar gespeeld en gezonden door Thomas Vankriekelsvenne, maakten Cynthia en Sanong hun uittrede als man en vrouw.

Neem een kijkje en geniet van de foto’s van Chantal Brouwers Fotografie.

Het Romantische boshuwelijk van Cynthia en Sanong

The wedding team:

Dit romantische boshuwelijk kwam tot stand dankzij de hulp van de volgende leveranciers:

  • Feestlocatie: Cachecour in Houthalen- Helchteren
  • Fotografe: Chantal Brouwers Fotografie
  • Kappers: Ilse Sörensen en Geoffrey Coenen
  • Visagist: Beautyhouse CS
  • Ceremoniespreker: The Blonde Wedding Reporter
  • Live muziek: Thomas Vankriekelsvenne

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.