Trouwbeurs Trouw & Trends strijkt ook dit jaar weer neer in Hasselt

Een trouwbeurs is een onmisbare stop voor toekomstige bruidsparen die hun droomhuwelijk willen plannen. Het biedt jullie de kans om op één plek een groot aantal leveranciers te ontmoeten die jullie nodig hebben voor jullie speciale dag, van catering tot fotografie en van bloemendecoratie tot trouwjurken. Hierdoor krijgen jullie een beter beeld van de verschillende opties en kunnen jullie mogelijkheden vergelijken. Tot slot is een trouwbeurs een bron van inspiratie: je doet er ideeën op en put je inspiratie door de verschillende stands te bezoeken.

Trouwbeurs in Hasselt

Trouwbeurs in Hasselt

Ook dit jaar strijkt de trouwbeurs Trouw en Trends weer neer in Hasselt, in de Tiendschuur om precies te zijn. Op zondag 5 maart 2023 staat deze feestlocatie tussen 11 en 17 uur helemaal in het teken van trouwen. Lees zeker verder, want hieronder ontdek je hoe je tickets kan winnen voor deze beurs.

Waarom moet ik een trouwbeurs bezoeken?

Als toekomstige bruid en/ of bruidegom is een huwelijksbeurs the place to be bij het plannen van je droomhuwelijk. Het biedt je niet alleen de kans om in één plek een groot aantal leveranciers te ontmoeten die je nodig hebt voor je speciale dag, maar het biedt ook de kans om specifieke vragen te stellen aan leveranciers en een concreter idee van hun diensten te krijgen. Het contact met de huwelijksleverancier is persoonlijker, wat je helpt bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Trouwbeurs in Hasselt

Je profiteert vaak ook van speciale aanbiedingen tijdens een huwelijksbeurs en daar zal je bruiloftsbudget heel blij mee zijn.

Ten slotte is een trouwbeurs ook een unieke kans om in contact te komen met andere aanstaande bruiden en bruidegoms en te leren van hun ervaringen en tips.

7 tips voor het bezoeken van een trouwbeurs

Hieronder sommen we enkele tips op voor bruidsparen die een trouwbeurs willen bezoeken:

  1. Maak een lijstje met de huwelijksleveranciers die je wil ontmoeten en houd rekening met je budget, stijl en wensen.
  2. Trek voldoende tijd uit: Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om de beurs grondig te ontdekken en te praten met de leveranciers die je wilt ontmoeten. Maak er samen met je verloofde een leuke daguitstap van.
  3. Neem een notitieboekje en pen mee: Je zult waarschijnlijk veel informatie krijgen tijdens de beurs, dus zorg ervoor dat je een notitieboekje en pen bij de hand hebt.
  4. Laat je verrassen: Probeer ook open te staan voor nieuwe ideeën en nieuwe leveranciers, je weet nooit wat voor leuke ontdekkingen je kunt doen.
  5. Stel specifieke vragen aan leveranciers: Heb je vragen over hun diensten en ervaringen? Dit is het moment om ze te stellen. Vraag ook of er een kilometervergoeding van toepassing is.
  6. Vergeet niet te genieten: Een trouwbeurs kan een overweldigende ervaring zijn, dus probeer te ontspannen en te genieten van de dag.

Door deze tips te volgen, zullen bruidsparen zeker het meeste uit hun bezoek aan een trouwbeurs halen en een stap dichter bij het plannen van hun droomhuwelijk komen.

Win 10x duotickets voor de trouwbeurs Trouw & Trends in Hasselt

Trouwbeurs in Hasselt

The Blonde Wedding Reporter zal als huwelijksleverancier aanwezig zijn op de trouwbeurs Trouw & Trends. Breng onze stand een bezoekje en ik vertel je graag alles over hoe je ons als ceremoniespreker en/ of ceremoniemeester kan boeken voor je bruiloft. Lees alvast meer over onze service als ceremoniespreker via de link.

We geven ook GRATIS 10 duotickets weg aan 10 lucky bruidsparen.

Hoe kan je winnen? Schrijf als de bliksem een mailtje naar sandra@theblondeweddingreporter.com. De tien winnaars worden op dinsdag 14 februari 2023 via onze Instagrampagina bekend gemaakt en ontvangen nadien een mailtje. Veel succes en tot snel op de trouwbeurs in Hasselt.

Vraag jij je af waar de trouwbeurs plaatsvindt? Hieronder vind je alle adresgegevens:

Tiendschuur
Herkenrodeabdij 4
3511 Hasselt

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.