Voor Kim en Kevin was uitstellen geen optie… dan maar 2 keer trouwen dankzij corona.

Van de nood een deugd maken, heet dat dan. Kim en Kevin zouden trouwen in 2020, maar toen kwam corona roet in het eten strooien. De twee lieten zich niet door het virus kisten. Hun huwelijk uitstellen? Geen sprake van! Zonder morren pasten zij zich tot twee maal toe aan de geldende maatregelen aan en in plaats van te treuren over hun noodgedwonen afgelaste avondfeest, zochten zij een alternatief. Het koppel besloot een sequel wedding op Santorini op hun eerste huwelijksverjaardag te plannen. Sequel wedding… say what?!? Lees snel verder en ontdek er alles over!

2 keer trouwen dankzij corona

1. Wat is een sequel wedding?

Sommige bruidsparen die met stille trom getrouwd zijn in 2020, plannen om dit jaar hun huwelijk over te doen. Ze zijn in 2020 bijvoorbeeld enkel voor de wet getrouwd of trokken met hun tweetjes naar het stadhuis. Hun gastenlijst zal dus nu iets uitgebreider zijn en hun outfits zullen opnieuw uit de kast gehaald worden. Bruid Elena en haar echtgenoot kozen bijvoorbeeld voor een sequel wedding. Hun verhaal en het verslag van hun ‘eerste microhuwelijk’ lees je via deze link.

We hoorden van sommige koppels dat ze bijzonder uitkijken naar het schrijven van hun persoonlijke geloften voor hun ‘tweede huwelijk’ of dat ze nog steeds dromen van een echt avondfeest waarbij vrienden en familie de dansvloer onveilig maken. Maar kan het ook anders?

2 keer trouwen dankzij corona

2. Sequel wedding op Santorini

Ook Kim en Kevin planden een sequel wedding, al besloten ze een heel andere weg in te slaan en te kiezen voor een elopement wedding op Santorini in Griekenland. Weet jij niet wat een elopement wedding is? Check dan snel deze pagina.

2 keer trouwen dankzij corona

Kim: “We zijn op 14 augustus 2020 voor de wet getrouwd en hadden ‘s avonds normaal een wedding party voorzien, maar door corona is die wedding party niet kunnen doorgaan.  In plaats van een spetterend dansfeest, nodigden we onze naaste familie en getuigen uit voor een etentje in onze thuisstad Genk. Het was ons plan om het dansfeest te verplaatsen naar de zomer van 2021 en het te laten doorgaan op 14 augustus 21, onze eerste huwelijksverjaardag. Maar omdat we in augustus 2021 nog steeds niet mocht dansen in feestzalen, hebben we het roer helemaal omgegooid. We besloten in juni 2021 om ons dansfeest af te gelasten en om onder ons tweetjes erop uit trekken.”

Onze elopement wedding bracht ons naar het Griekse Santorini, waar we een romantische huwelijksceremonie bij zonsondergang én met zicht op zee planden. Het was een magische dag voor ons.”

The Blonde Wedding Reporter: Heb jij tips voor bruidsparen die op dit moment twijfelen of ze hun eerste microhuwelijk nog zouden overdoen?

Kim: “Mijn gouden raad is dat koppels gewoon moeten trouwen en niet meer moeten uitstellen. Een huwelijk draait uiteindelijk om het koppel zelf. Al de rest is bijzaak. Dat was ook de doorslaggevende factor waarom wij onze wedding party niet weer wilden uitstellen. We hebben het met een elopement wedding opgelost en het was de beste keuze ooit om zo onder ons tweetjes erop uit te trekken. Het was net een droom, zonder stress en heel intiem. Ik zou het zo opnieuw doen!”

2 keer trouwen dankzij corona.

The Blonde Wedding Reporter: Hoe pakte je dit aan met je trouwjurk?

Kim: “Ik droeg voor elke trouwdatum een andere trouwjurk. In 2020 droeg ik voor ons wettelijk huwelijk een jurk die ik via Zalando besteld had. Ik ging er toen nog van uit dat ik mijn ‘echte jurk’ pas voor het eerst zou dragen tijdens onze trouwdag in 2021, in het bijzijn van onze familie en vrienden.

2 keer trouwen dankzij corona

Uiteindelijk droeg ik hem enkel voor Kevin tijdens onze huwelijksceremonie in Santorini. Het was echt mijn droomjurk, die ik al scrollend op een Instagrampagina ontdekt had. Ik stapte naar de bruidsboetiek met deze jurk in mijn achterhoofd en kijk, het is hem ook geworden.”

2 keer trouwen dankzij corona

De voltallige redactie van The Blonde Wedding Reporter wenst Kim & Kevin een leven lang geluk toe. <3

2 keer trouwen dankzij corona
The wedding team van Kim & Kevin
  • Bruidsjurk: 2020: Zalando| 2021: Club L London
  • Bruidsboetiek: 2020: Zalando| 2021: Queens Bruidsmode in Eindhoven
  • Pak bruidegom: 2020: Suits Supply
  • Ringen: Histoire d’Or
  • Huwelijkslocatie Santorini: Andromeda Villas Santorini
  • Wedding planner Santorini: Athina Stilliare
  • Bloemenboog en bruidsboeket: 2020: Instagram: @selinderellaofficial| 2021: Instagram: @montagosantoriniflowers
  • Haar en make-up: 2020: Instagram: @laurascheffers_hairstylist.mu
  • Fotograaf: 2020: Instagram: @Beeldschoon| 2021: Instagram: @Danaaphotography

UP NEXT: Zie jij een elopment wedding op een prachtige locatie in het buitenland ook wel zitten, maar weet je niet goed hoe je aan de planning ervan begint? Neem gerust contact op met ons voor een voorstel dat helemaal bij jullie wensen past. Stuur een mailtje naar sandra@theblondeweddingreporter.com en lees alvast meer over onze diensten op deze pagina.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.