De nieuwe Aire Barcelona trouwjurken zijn een streling voor het oog

De nieuwe collectie van Aire Barcelona trouwjurken moedigt bruiden aan om groots te dromen. Kies voor je grote dag een bijzondere bruidsjurk en durf van de platgetreden paden te stappen. Het bruidsmerk presenteert alvast een breed scala aan ontwerpen die zijn gemaakt voor de bruiden van vandaag en waaruit het moeilijk kiezen zal zijn. Opmerkelijk is dat de bruidsjurken steeds lichter worden en een sensuele uitstraling hebben. We zien combineerbare stukken en trendy details waardoor de bruid een statement kan maken op haar trouwdag.

1. Eenvoudige trouwjurken

De nieuwe Aire Barcelona 2024 collectie plaatst eenvoudigere jurken in het middelpunt, met PURE LIJNEN waarnaar hedendaagse ‘less-is-more’ bruiden gretig naar op zoek zijn.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met heel eenvoudige trouwjurken
Aire Barcelona trouwjiurken

Het merk stelt verschillende versies voor: van romantische tot meer minimalistische ontwerpen met knopen en gedrapeerde details. Er zijn ook A-lijn en zeemeerminstijl- jurken of lijfjes gecombineerd met crêpe, chiffon of tule rokken, verfraaid met delicate GUIPURE KANT-INZETSTUKKEN om de taille te definiëren.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met kant
Aire Barcelona trouwjiurken

Beensplits zijn ook razend populair en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met beensplit, kant en halternek.
Aire Barcelona trouwjiurken

2. Kant komt helemaal terug

Kant lijkt daarenboven een echte revival te maken op de catwalks en dat kunnen we alleen maar toejuichen, toch? De tijd van de boho bruid lijkt definitief aan haar einde te komen en de bruidsmodemerken grijpen terug naar romantiek. Het is ook te zien in zeemeerminstijl jurken, met HALTER HALSLIJNEN voor een extra dosis sensualiteit.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken
Aire Barcelona trouwjiurken

3. Nineties bruidsmode

Na de comback van de eighties in bruidsmode, zien we voor 2024 meer invloeden van de jaren ‘90 verschijnen.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met boothals zoals in de nineties

De vraag naar ‘slip dresses’ en handschoenen is nog nooit zo groot geweest. Strapless jurken, bustiers en zelfs sweetheart necklines zijn terug trendy.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met sweetheart neckline zoals in de nineties

Ondertussen is er bij de nieuwe Aire Barcelona trouwjurken een nieuwe highlight toegevoegd aan de couture jurkenlijn, met een eigentijdse open cape-rok die de klassieke look een frisse uitstraling geeft.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met overskirt
Aire Barcelona trouwjiurken

Aire Barcelona zet in op stoffen zoals bloemblaadjesbrokaat, satijn en mikado en combineert dit met kanten lijfjes voor extra romantiek.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken uit Mikado zijde en met kanten lijfje
Aire Barcelona trouwjiurken

4. Lingerie look

Aire Barcelona telt onder haar aanhangers ook bruiden die op zoek zijn naar een sexier look en in het naar bijzondere, kanten jurken met een lichte structuur en korsetlijfjes voor een LINGERIE UITSTRALING. De sexy trouwjurken worden vooral gekozen als tweede jurk en aan de start van het avondfeest gedragen.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken met sexy kanten inzetstukken
Aire Barcelona trouwjiurken

5. Vederlichte en pure looks

De lichtheid van de bruidsjurken wordt ook weerspiegeld in de nieuwe Aire Royale 2024 collectie, die een vleugje fantasie toevoegt aan de trouwjurken. Dit is te zien in hun nieuwe crêpe jurken met origineel kant geborduurd met parelwerk van het lijfje tot aan de rok: een ongelooflijk bijzondere bruidslook. Ook hier weer hebben de pure designs de bovenhand en zien we duidelijk de invloed uit de jaren ’90 opduiken.

Nieuw: Aire Barcelona trouwjurken die recht uit de ninenties komen
Aire Barcelona trouwjiurken

Welke jurk is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.