Dat er een heleboel mogelijk is als het gaat om bruiloft tafel styling, dat laten we je maar al te graag zien in deze blog. Dezelfde locatie, maar twee verschillende stijlen!

Photo credit: Ronny Wertelaers Photography/ Feestlocatie en decoratie: Poortgebouw, Lanaken

Een prachtig gedekte tafel, dat nodigt uit om urenlang te tafelen met heerlijke mensen. Het doet iets met de sfeer van een ruimte, maar ook met de sfeer van je bruiloft. En wat ik zo leuk vind aan styling: het kan een ruimte iedere keer een compleet andere look geven. En dat is wat je goed kunt zien bij deze foto’s. Twee keer trouwde ik als ceremoniespreker een bruidspaar op deze feestlocatie en dit is het resultaat van een goed uitgedachte styling. Beide huwelijken waren prachtig en toch zo ontzettend anders! Kijk mee, en laat je inspireren door de mogelijkheden. Je ontdekt meteen welke impact een andere kleur maakt in dezelfde ruimte.

Frisse lentelook

Hoewel het bruidspaar in september trouwde, wilde de bruid graag zachte tinten op haar trouwfeest zien. Pasteltinten werden niet alleen in haar bruidsboeket, maar ook aan tafel gebruikt. Als je het ons vraagt is dit kleurenpalet de inspiratiebron voor de styling van jouw voorjaarshuwelijk.

Photo credit: Ronny Wertelaers Photography/ Feestlocatie en decoratie: Poortgebouw, Lanaken

Winters sprookje

Toen dit bruidspaar trouwde regende het pijpenstelen en begonnen ook de eerste bladeren te vallen. Bruid en bruidegom lieten het niet aan hun hart komen en genoten des te meer van de supergezellige sfeer binnen. De styling van de bruiloft tafel is tijdloos, maar doet ook denken aan een frisse winterochtend. Wij zijn helemaal weg van het tafellinnen dat gebruikt werd. Wil jij ook aan deze feesttafel aanschuiven?

Photo credit: Paulina Sliwka Photography/ Feestlocatie en decoratie: Poortgebouw, Lanaken

Naar welke bruiloft tafel styling gaat jouw voorkeur uit?

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.