Een stralende bruid en bruidegom, veel bloemen en plantjes en veel levenwijsheid: de hoofdingrediënten van de romantische huwelijksdag van Liselotte en Ken

Echte bruidsparen die trouwden in 2021? We hebben er op onze redactie een vette kluif aan om ze elke keer opnieuw te vinden en om keer op keer een ander verhaal aan jullie voor te schotelen. Op onze redactie zijn we blij dat we dit keer het huwelijk van Liselotte en Ken met jullie mogen delen. Niet alleen straalden zij op hun mooiste dag, ook de liefdesboodschap die ze uitdragen is er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. We kregen meermaals een krop in de keel bij het horen van zoveel levenswijsheid en pure liefde voor elkaar. Een verhaal over liefde en liefhebben, in de meest pure en oprechte vorm. Lezen maar

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

The Blonde Wedding Reporter: Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Liselotte: Ken en ik hebben elkaar online, via Tinder, leren kennen. (lacht) En dat terwijl we in hetzelfde dorp woonden, op amper vijf km van elkaar. We bleken ook heel wat vrienden en kennissen gemeenschappelijk te hebben, maar desondanks hadden we elkaar nooit eerder ontmoet.

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Over een flitsende start gesproken. Wanneer sloeg de vonk tussen jullie definitief over? 

Liselotte: Bij mij vanaf het allereerste moment dat ik Ken zag. Het was echt liefde op het eerste gezicht, zeg maar. We hadden afgesproken om te gaan bowlen op onze eerste date en toen ik hem op de parking zag staan, wist ik dat hij de man was met wie ik zou trouwen. Et voilà, de rest is geschiedenis. 😉

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Heeft Ken het aanzoek gedaan en heeft hij dat op een speciale manier aangepakt?

Liselotte: Jazeker, op mijn verjaardag heeft hij me eerst lekker uit eten genomen en daarna gingen we als verrassing naar een privé- wellness. Bij aankomst lagen er allemaal rozenblaadjes en waren er romantische kaarsjes aangestoken. Hij had ook nog een extra cadeau voorzien dat verpakt was in een schoenendoos. Toen in de doos opendeed- letterlijk onder het toeziend oog van Ken, die achter mij stond-, zat er enkel krantenpapier in. Ik begreep er niks van.

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

Na een kleine zoektocht zag ik een klein zwart doosje met een strikje errond en een handgeschreven kaartje met de spreuk ‘Home is wherever you are‘ erop geschreven. Ik deed het doosje open en er lag een prachtige ring op het kussentje. Al huilend draaide ik me om naar Ken en daar zat hij dan op zijn knie. <3

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Hoe verliep de zoektocht naar de bruidsjurk en wat is het uiteindelijk geworden? 

Liselotte: Ik had al jaren heel duidelijk beeld in mijn hoofd van wat ik wilde: het moest een echte prinsessenjurk zijn. De eerste winkel die we bezochten, gaf me dan ook precies dat wat ik gevraagd had, maar ik voelde me net een verkleedpop of een carnavalsfiguur. Ik stond er gewoon niet mee met die prinsessenjurk. In de tweede winkel keken ze niet per sé naar mijn droomjurk, maar eerder naar wat bij me zou passen. Een toen kwamen ze met deze jurk aanzetten. Het is dan uiteindelijk ook die heel romantische jurk van Willowby by Watters geworden in een champagnekleur met roze ondertoon en bloemen met gouddraad op de onderrok.

TBWR: Had jullie huwelijk een bepaald thema? 

Liselotte: Niet echt, maar we hebben er wel voor gekozen om de kleuren groen en wit te gebruiken en hebben veel met plantjes en vetplantjes gedaan, omdat we beiden echte plantlovers zijn. Zo kregen de gasten een klein vetplantje mee als bedankje, dat tegelijkertijd gebruikt werd om hun plaats aan tafel aan te duiden. Onze uitnodingingen hadden ook getekende plantjes, net als ons welkomstbord.

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Waarom was het voor jullie belangrijk om te trouwen? 

Liselotte: We hebben in het verleden op vlak van gezondheid iets meegemaakt waardoor we meer dan ooit in het ‘NU’ leven. Trouwen was altijd al iets dat we allebei wilden, maar door dat voorval wilden we nog liever ook echt man en vrouw zijn. Het is voor ons een soort zekerheid dat we niet alleen in ons hart bij elkaar horen, maar ook voor het oog van de rest van de wereld. 

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Hebben jullie problemen ondervonden door de coronacrisis?

Liselotte: Eigenlijk niet. Ken heeft me ten huwelijk gevraagd in 2018 en toen hadden we de datum 17/07/2021 al gekozen. We hebben dus nooit moeten uitstellen en dat was eigenlijk ook nooit een optie geweest. Voor ons gaat een huwelijk om ons tweetjes en of we dat met 20 mensen of met 100 mensen vieren, dat maakt niet uit. Uiteindelijk hebben we iedereen kunnen uitnodigen die we er graag bij wilden en was het een fantastische dag. Niemand leek een dansfeest echt te missen.

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

TBWR: Welke gouden raad hebben jullie voor bruidsparen die op dit moment nog moeten trouwen en tegen de coronaregels aankijken? 

Liselotte: Denk vooral aan wat voor jullie belangrijk is: elkaar liefhebben. Jullie huwelijk vieren met de mensen die er echt toe doen. Ik heb liever een kleiner en persoonlijker huwelijk dan een feest waarvan je de helft van de mensen niet kent en je moet afvragen wie hij of zij weer is. Het gaat uiteindelijk over jij en je partner die elkaar graag zien.

Echte bruidsparen die trouwden in 2021

De voltallige redactie van The Blonde Wedding Reporter wenst Liselotte en Ken een prachtige toekomst toe. <3

The wedding team:

  • Fotograaf: Kevin Van Camp
  • Bruidsjurk: Willowby by Watters
  • Bruidsboetiek: Pierre-Yves in Aalst
  • Feestlocatie: Hof te Rhode, Diest
  • Make-up: Blonde Hair & Make-up
  • Kapper: De Kwaffeus Tessenderlo
  • Bloemist: Boeketterie Florama
  • Ceremoniespreker Sanne Umans van Quinta Essentia.
  • Ringen: ND Jewelry

UP NEXT: MUST HAVE: Golden hour trouwfoto’s! Klik op deze link om er alles over te ontdekken.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.