The little white dress collection

Het Amerikaanse bruidshuis Anne Barge is verheugd de lancering van Little White Dress-collectie aan te kondigen. De nieuwe collectie bestaat uit elf gloednieuwe civil chic trouwjurken en zal vanaf 8 december 2020 exclusief op de Anne Barge-website te koop aangeboden worden.

Civil chic trouwjurken?!

Civil chic trouwjurken zijn kleedjes die je de stempel ‘cocktailjurk’ mag geven. Het zijn jurken die voor elke gelegenheid gepast zijn: een feestje, een cocktailparty of voor een wettelijk huwelijk. Anne Barge hoopt dat de jurk na verloop van tijd dezelfde status als ’the little black dress’ verwerft. “Toen een medewerker van het Anne Barge-kantoor ging trouwen, zag ik dat ze tijdens haar huwelijksvoorbereidingen meerdere outfits kocht“, aldus Shawne Jacobs Creative Director en President van Anne Barge. “Op dat moment wist ik dat we een kans misten om niet alleen de bruiden van Anne Barge voor hun trouwdag te kleden, maar ook om hun hele bruiloftsgarderobe te stylen.”

Van civil chic ceremonie tot elopment wedding

Dankzij de Little White Dress-collectie zijn bruiden voorbereid op elke huwelijksgelegenheid. Of ze nu hun verloving, vrijgezellenfeest of vrijgezellenweekend vieren of de hele nacht willen dansen op hun afterparty. Een little white dress kan ook de perfecte keuze voor een elopement wedding zijn. De collectie jurken is minder formeel dan de traditionele bruidsjurken en zijn ook korter. De stijlen in de Little White Dress-collectie omvatten alles van een stretch crêpe jumpsuit met wijd uitlopende broek, een mini-jurk met één ontblote schouder met handgeknoopte kralen en veren tot een klassieke zijden midi met diepe V-hals.

De jurken kosten tussen de $ 295 – $ 795, zijn direct leverbaar en kunnen rechtstreeks op www.annebarge.com worden besteld.

Photo credit: Chrisean Rose

Meer gloednieuwe collecties ontdekken? Lees alle trends voor 2021 na in het volgende artikel.

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.