Onze services

Wij geloven dat de planning van jouw destination wedding fun en GEMAKKELIJK zou moeten zijn! We doen er daarom alles aan om de planning van je huwelijk in het buitenland stressvrij, aangenaam en zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bruidssector en onze uitgebreide netwerk van topfotografen, de mooiste huwelijkslocaties, de meest bekwame haarstylisten en visagisten en de beste florale kunstenaars, zijn we ervan overtuigd dat we jou in een handomdraai kunnen helpen om je bruiloft niet alleen voor jou, maar voor alle huwelijksgasten om te toveren tot een hartverwarmende en onvergetelijke ervaring. We brengen jouw wildste ideeën tot leven en plannen jouw themabruiloft vanaf het prille begin. Of misschien is dat net niet nodig? Ontdek hieronder onze formules en kies die wat het beste bij jullie past.

Focus op Italië

Op dit moment bieden we voornamelijk huwelijkslocaties in Italië aan en je begrijpt vast wel waarom dat zo is? Italië is een land met een mooie mix aan locaties. De ongerepte natuur in Umbria, de meren in het Noorden, de azuurblauwe zee in Puglia en die ongeëvenaarde architectuur die elk ogenschijnlijk onbelangrijk dorpspleintje de allures van een filmset geeft. Kortom, door te focussesn op Italië, kunnen we onze bruidsparen een rijke variatie aan huwelijkslocaties en -thema’s aanbieden.

Op dit moment zitten de volgende locaties in ons portfolio:

  • Een Toscaanse bruiloft in een wijngaard met als achtergrond de glooiende heuvels waar de regio bekend om staat,
  • Een kasteel omgeven door natuur in het altijd groene Umbria,
  • Een landhuis in Romeinse stijl op een uurtje van de Eeuwige Stad,
  • Een majesteuze villa die uitkijkt over het Comomeer,
  • Een rustic-chic huwelijk op een domein met pittoreske witte Trulli in Puglia,
  • Een villa boordevol moderne kunst aan de azuurblauwe kust in Puglia.

Al wat jij moet doen, is kiezen welke look & feel het beste bij jullie persoonlijkheid, levensstijl en huwelijk past en welke hulp je hierbij van ons verwacht. Lees vooral verder als je meer wil ontdekken over onze destination wedding pakketten.

Een unieke feestlocatie

In navolging van de coronapandemie verwachten trendswatchers en huwelijksexperts een grote metamorfose in de huwelijksindustrie. Bruiloften zullen-noodgedwongen-, teruggebracht worden tot intiemere aangelegenheden, maar dat is niet de enige verandering die op til is. In 2020 werden ontzettend veel huwelijken geannuleerd, verzet naar latere datum of op mini-schaal georganiseerd. Veel bruidsparen zullen in 2021 en 2022 willen trouwen. Dit zal de Italiaanse destination wedding markt satureren. Meer nog: het is nu al bijna onmogelijk om een weekendhuwelijk te plannen op een populaire locatie, dus tenzij je bereidt bent om op een weekdag te trouwen, zal het voor veel koppels een moeilijke klus worden om nog een beschikbare feestlocatie te vinden.

Daarnaast zullen veel koppels een vervolg willen breien aan hun huwelijk. We hebben maanden thuis opgesloten gezeten en reizen kon niet. Het is dus niet verwonderlijk dat veel bruidsparen hun huwelijksdag omtoveren tot een huwelijksweekend, een mid-weed of er gewoon een volledige vakantie aan koppelen. Het huren van een private villa, kasteel, wijndomein of landhuis kan in dat geval een perfecte oplossing zijn. Bovendien kunnen je vrienden en familie op hetzelfde domein verblijven en staat jullie huwelijk niet alleen in het teken van jullie liefde, maar ook in het teken van het inhalen van verloren tijd met de mensen die er voor jou het meeste toe doen.

1. Volledige huwelijksplanning

Ben je op zoek naar iemand die letterlijk elk detail van je huwelijksweekend voor haar rekening neemt? In dit pakket wordt de volledige coördinatie en logistieke planning van je huwelijksweekend door ons overgenomen. We zijn er met andere woorden van het prille beging tot in de late uurtjes op je huwelijksdag bij. We buigen ons over de volledige logistieke planning van jullie huwelijk: we doen research, we bevelen huwelijksleveranciers aan, we boeken huwelijksleveranciers, we stellen een tijdsplanning van je huwelijksevent op en nemen alle communicatie met de leveranciers gedurende de volledige periode op ons. Je mag er gerust in zijn dat we de klok rond werken om jouw bruiloft probleemloos te laten verlopen. Het enige wat jij moet doen is vol spanning uitkijken naar je perfecte droomhuwelijk en op zoek gaan naar dé bruidsjurk. Oh ja, … ook hierin assisteren we je met veel plezier.

2. Gedeeltelijke huwelijksplanning

Je weet niet goed hoe je begint aan de planning van je huwelijk begint? En al helemaal niet waar je geschikte huwelijkslocaties vindt? Bovendien zou je graag willen dat alle gasten horen hoe je in je moedertaal ‘ja’ zegt tegen de liefde van je leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we een portfolio samengesteld met de mooiste huwelijkslocaties in het buitenland. Meer nog! Je hoeft zelfs niet op zoek te gaan naar hotels voor je gasten, want onze feestlocaties huur je voor een volledig weekend (of langer als je dat wenst) en bieden een slaapplaats aan 15 tot 25 personen, inclusief catering.

Ons team heeft een multi-inzetbare talenknobbel en jouw huwelijksceremonie kan dus in het Nederlands, Frans, Engels, Duits of Italiaans plaatsvinden. We staan open voor alle wensen van onze trouwkoppels: een ceremonie in de kerk of een ander gebedshuis, op het strand, in het bos, aan het meer, in de tuin, … of gewoon op het stadhuis. We zijn er voor je om het creatieve, inhoudelijke aspect van je huwelijk helemaal uit te werken.

Destination wedding

3. Coördinatie van de huwelijksdag

D-day is aangebroken. Vandaag kan je de vruchten plukken van maandenlang plannen. Ten minste als je de kans zal krijgen om zelf optimaal ervan te genieten en niet om de haverklap gestoord zal worden, omdat er problemen opduiken. De taart is nog niet geleverd, de wedding celebrant is te laat, de fotograaf zijn batterij is plat, de tafellakens zijn niet in de afgesproken kleur en waar blijft dat bruidsboeket nu toch?! Help, er zit een scheurtje in mijn bruidsjurk… Al deze dingen kunnen voorkomen op een bruiloft en zijn zelfs te verwachten. Het zijn logistieke akkefietjes die wij graag voor onze rekening nemen en en jou op die manier veel ergernis besparen. We zorgen eveneens voor een smooth transition tussen de first look, de aankomst van de bruid, de ceremonie, de receptie, het diner/ de lunch en het dansfeest.

4. Verhuur van de feestloctie

Voor jouw bruiloft wil je zelf stevig de touwtjes in handen hebben, maar je zou wel wat advies en hulp kunnen gebruiken bij de selectie van je huwelijksbestemming en feestlocatie, waar niet alleen het huwelijk zelf zal doorgaan, maar waar je ook met je familie en vrienden zal verblijven. Onze huizenmakelaar Paola, beschikt over een uitgebreid portfolio’s van villa’s, kastelen, wijndomeinen en landhuizen en ze is een krak in het matchen van de juiste feestlocatie met het juiste bruidspaar. Je kan steeds vrijblijvend contact met haar opnemen via paola@theblondeweddingreporter.com.

Ben jij ook op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest en heb je nog niets gevonden wat aan jouw smaak voldoet? Wij snellen je graag te hulp. Je kan ervan op aan dat we net zo kritisch als jij zijn.

Contacteer Paola via mail om je huwelijksplannen te bespreken: paola@theblondeweddingreporter.com

Let's Talk

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.